Պատրաստեք հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
Հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Եփել հնդկահավի միսը: Մեծ տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը, տապակել կտրտած երշիկը մոտ 4-5 ր., ավելացնել նեխուրը, սոխը, ճզմած սխտորը և շարունակել տապակել 2-3 ր., դնել մի կողմ: Մանրացնել լոլիկը, երկարությամբ կտրտել կամ բզկտել միսը և խառնել երշիկին ու բանջարեղենին, ավելացնել նաև սպիտակ լոբին և խառնել: Տապակը դնել գազօջախին, լցնել արգանակը, աղը, պղպեղը, մաղադանոսը, դափնու տերևը և խառնել: Թողնել եռա, այնուհետև մանրացնել կրակը և եփել մոտ կես ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info