Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հայկական սպաս

Խառնել ջուրը և մածունը՝ մինչև միասեռ մասսա դառնալը: Առանձին խառնել ձուն, ալյուրը, քիչ-քիչ բացել թանով, ավելացնել ձավարը, աղը և եփել մարմանդ կրակի վրա: Մինչև եռալը պետք է շատ հաճախ, ցանկալի է՜ անդադար խառնել, որպեսզի չմակարդվի: Եփել մինչև ձավարի պատրաստ լինելը: Ավելացնել կանաչին: Մատուցել թթվասերով (իհարկե, ըստ ճաշակի):


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հայկական սպաս

մածուն մածուն 1 թեյի բաժակ

ջուր ջուր 1 թեյի բաժակ

ձավար ձավար 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 1 հատ

ալյուր ալյուր 2 ճաշի գդալ

համեմ համեմ 5 ցողուն

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 540դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 172 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5