Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գազարով կրեմ-ապուր

Գազարը լվանալ, մաքրել, կտրատել: Սոխը նույնպես կտրատել: Գազարն ու սոխը կարագով տապակել: Ավելացնել կաթը, ծածկել և եփել 20 րոպե: Հետո ապուրը բլենդերով խյուս դարձնել: Ավելացնել նարնջի հյութը, երկու բաժակ ջուր: Աղով և պղպեղով համեմել: Մատուցել հարած սերուցքի հետ, վրա կտրատած մաղադանոս ցանել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով կրեմ-ապուր

գազար գազար 750 գրամ

սոխ սոխ 100 գրամ

կարագ կարագ 40 գրամ

կաթ կաթ 2 թեյի բաժակ

նարնջի հյութ նարնջի հյութ 8 ճաշի գդալ

սերուցք սերուցք 100 մլ

մաղադանոս մաղադանոս

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 141 կկալ