Բաղադրատոմս
ԳԱԶԱՐՈՎ ԿՐԵՄ-ԱՊՈՒՐ
Պատրաստեք գազարով կրեմ-ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱԶԱՐՈՎ ԿՐԵՄ-ԱՊՈՒՐ Հայկական Ապուր է:

Ինչպես պատրաստել գազարով կրեմ-ապուր
Գազարը լվանալ, մաքրել, կտրատել: Սոխը նույնպես կտրատել: Գազարն ու սոխը կարագով տապակել: Ավելացնել կաթը, ծածկել և եփել 20 րոպե: Հետո ապուրը բլենդերով խյուս դարձնել: Ավելացնել նարնջի հյութը, երկու բաժակ ջուր: Աղով և պղպեղով համեմել: Մատուցել հարած սերուցքի հետ, վրա կտրատած մաղադանոս ցանել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով կրեմ-ապուր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 141 կկալ