Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դասական պեստո սոուս

Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և հարել մինչև միասեռ դառնալը: Սա ժամանակակից տարբերակով: Իսկ ավելի վաղ Պեստո սոուսը պատրաստվել է մարմարե տարայում: Սկզբից տրորել են սերմերն ու սխտորը՝ մինչև կրեմային վիճակը: Հետո ավելացրել են ռեհանի տերևները, կրկին շարունակել են տրորել մինչև համասեռ դառնալը, վերջում ավելացվել է պարմեզան պանիրը: Հետո սոուսը տեղավորել են ապակե տարայի մեջ, վրան լցրել ձիթայուղ և տեղափոխել սառնարան: Այն կարող է պահվել սառնարանում մինչև 7 օր:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դասական պեստո սոուս

ձեթ ձեթ 100 մլ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

ռեհան ռեհան 10 ցողուն

աղ աղ 0,5 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 20 կկալ