Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չորբա հարավսլավական

Կաթսայի մեջ 3 գդալ բուսայուղ լցնել, սոխը կտրատել, տապակել: Ավելացնել ալյուրը, խառնել, որ գնդիկներ չմնան: Աղ, պղպեղ ցանել, կաթսայի կեսը լցնել եռացած ջրով: Արգանակը եռացնել, կտրատած կարտոֆիլ ավելացնել, գազար, կտրատած ապուխտ կամ նրբերշիկ: Երբ կարտոֆիլը եփվի, ավելացնել սառեցրած ոլոռը: Խառնել, հինգ րոպե եփել: Ավելացնել կտրատած կանաչի: Մի քիչ թողնել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չորբա հարավսլավական

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 2 հատ

գազար գազար 2 հատ

ապուխտ ապուխտ 300 գրամ

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 450 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

կանաչի կանաչի 1 փունջ

ալյուր ալյուր 3 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1940դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 208 կկալ