Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով եվ հորթի մսով ապուր

Միսը կտրտել և եփել: Տապակի մեջ 1 ճ.գ. ձիթայուղ լցնել, միսը համեմել աղով և պղպեղով և մաս-մաս տապակել (ավելացնել ընթացքում ձիթայուղ` եթե անհրաժեշտ է): Մաքրել տապակը և կրկին ձիթայուղի մեջ տապակել սոխը և նեխուրը 5-8 ր.: Ավելացնել միսը, արգանակը, լոլիկը, ոլոռը, սիսեռը, կարտոֆիլը և գինին, խառնել, թողնել եռա: Այնուհետև իջեցնել կրակը, ծածկել կափարիչը և եփել 30 ր.:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով եվ հորթի մսով ապուր

հորթի միս հորթի միս 1 կգ

սոխ սոխ 1 գլուխ

նեխուր նեխուր 2 ցողուն

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

հավի արգանակի հավի արգանակի

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 0.5 թեյի բաժակ

սիսեռ սիսեռ 0.5 թեյի բաժակ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

կարմիր գինի կարմիր գինի 0.5 թեյի բաժակ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3060դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 520 կկալ