MyKitchen.am
Բաղադրատոմսեր
Տեսանյութեր
Օգտակար Խորհուրդներ
Ազգային խոհանոց
Նկարներ
Մեր մասին
Բաղադրատոմսեր
/
Տաք ուտեստներ
/
Ապուրներ
Ապուրներ
Ապուրը ջրիկ ուտեստ է և տարածված է շատ երկրներում: Ապուրի տարբերվող հատկանիշներից է այն, որ իր մեջ ներառում է 50%-ից ոչ պակաս ջրային մաս, երկրորդ՝ այն եփվում է շոգեխաշման մեթոդով՝ հիմնականում ջրի մեջ:
Հայկական սպաս
3.5
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Սնկով ապուր
4.3
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Հավով և սպիտակ լոբով ապուր
4.8
Ապուր:
Եվրոպական
,
Ամենօրյա
,
Դասական պեստո սոուս
3.0
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Նարնջով և դդմով ապուր
4.9
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր
4.6
Ապուր:
Եվրոպական
,
Ամենօրյա
,
Դդմով խյուսապուր
4.4
Ապուր:
Հայկական
,
Մսով և սպանախով ապուր
4.3
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Հավով և պանրով ապուր
4.6
Ապուր:
Եվրոպական
,
Ամենօրյա
,
Կրեմ ապուր
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Աբխազական թան վարունգով
3.1
Ապուր:
Աբխազական
,
Ամենօրյա
,
Պանրով եվ եգիպտացորենով ապուր
4.9
Ապուր:
Մեքսիկական
,
Ամենօրյա
,
Սպանախով և սիսեռով ապուր
4.0
Ապուր:
Հայկական
,
Ամենօրյա
,
Սնկով և պանրով ապուր
3.0
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Հավով եվ կիտրոնով կծու ապուր
4.7
Ապուր:
Մեքսիկական
,
Ամենօրյա
,
Կալկուկսու - լապշայով հավի ապուր
3.8
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Հունական ապուր վրաստո
4.3
Ապուր:
Ամենօրյա
,
Ապուխտով ապուր
4.1
Ապուր:
Ռուսական
,
Ամենօրյա
,
Page 1 of 4
Սկիզբ
Նախորդ
1
2
3
4
Հաջորդ
Վերջ