Իմ Խոհանոցը

բողկ, գազար, կանաչի:  Բողկը մաքրել, բարակ օղակներ կտրել: Շշի մետաղական խցանով կենտրոնի մասում շրջանակ նշել,
չկտրել: 
Մկրատով թերթիկներ կտրել եզրից մինչև նշած կենտրոնական շրջանակ: 

Մկրատով թերթիկների ծայրերի անկյունները կտրել: Կենտրոնում դնել գազարից օղակ: Աղցանը կամ ուտեստը, որի վրա պետք է դրվի երիցուկը, առատ ծածկել կանաչիով: Կանաչու վրա դնել երիցուկները: Երկու կամ երեք երիցուկը գեղեցիկ են դիտվում:



Օգտվողների գնահատում. 0 / 5