Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թագավորական պիցցա

Խմորի համար բոլոր բաղադրիչները խառնել միասին, թողնել մի քիչ խմորը հանգստանա: Այնուհետև ջեռոցամանը ձեթով պատել և խմորը դնել մեջը: Լցոնի համար երշիկները, խոզապուխտը, լոլիկը, մարինացված վարունգը կտրատել և ըստ նախընտրության շարել խմորի վրա: 3ճգ մայոնեզ և 3ճգ. կետչուպը խառնել միասին և լցնել պիցցայի վրա: Ավելացնել քերիչով անցկացված պանիրը և եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թագավորական պիցցա

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

մարգարին մարգարին 100 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 10 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի գդալ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր

միջուկ

երշիկ երշիկ 100 գրամ

խոզապուխտ խոզապուխտ 200 գրամ

մարինացված վարունգ մարինացված վարունգ 5 հատ

կետչուպ կետչուպ

մայոնեզ մայոնեզ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 54 կկալ