Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա խոզապուխտով եվ պանրով

Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սունկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախապես տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա խոզապուխտով եվ պանրով

ալյուր ալյուր 250 գրամ

խմորիչ խմորիչ 25 գրամ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

միջուկ

լոլիկ լոլիկ 300 գրամ

խոզապուխտ խոզապուխտ 400 գրամ

սունկ սունկ 300 գրամ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 1 թեյի բաժակ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 108 կկալ