Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա վենետիկյան

Ալյուրը մաղել, ձուն վրան կոտրել, ավելացնել կաթը: Հարել, այնքան ալյուր լցնել, որ կպչուն խմոր դառա:
Խմորը գունդ անել, դնել թաց սրբիչի վրա, թողնել մի որոշ ժամանակով: Հետո բացել տապակի չափով: Ավելորդ մասերը կտրել: Խմորի վրա շարել լոլիկի և երշիկի բարակ շերտերը: Վրան պղպեղ և քերած պանիր ցանել: Դնել 220°С ջեռոցը 20 րոպե: Թեթևակի սառեցնել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա վենետիկյան

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

սալյամի սալյամի 250 գրամ

լոլիկ լոլիկ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1700դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 351 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5