Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա թավայի վրա

Պատրաստում ենք թթվասերի նման թույլ խմոր, լցնում կարագով պատված թավայի մեջ և վերևից դնում ցանկացած միջուկ (տոմատ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, լոլիկ և այլն): Քսում ենք մայոնեզ և վերևից ավելացնում քերած պանրի հաստ շերտ: Թավան մի քանի րոպեով դնում ենք միջին կրակի վրա, միանգամից փակում կափարիչը, հենց պանիրը սկսի հալչի` պիցցան պատրաստ է:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա թավայի վրա

մայոնեզ մայոնեզ 4 ճաշի գդալ

ձու ձու 2 հատ

ալյուր ալյուր 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 690դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 256 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5