Պատրաստեք պիցցա թավայի մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ԹԱՎԱՅԻ ՄԵՋ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ ԹԱՎԱՅԻ ՄԵՋ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խառնել թթվասերը, մայոնեզը, հարած ձուն, ալյուրը, աղ անել: Խմորը պետք է թթվասերի թանձրություն ունենա: Այն բարակ շերտով լցնել տաք թավայի մեջ, որին նախապես բուսայուղ է քսված: Կեչուպով վանդակներ անել, դնել հավի կտրատած միսը, սունկը, կիսալուսնաձև կտրատած սոխը: Վրան լցնել մայոնեզ, քերած պանիր: Թավայի կափարիչը փակել: Թխել 15 րոպե: Երբ պանիրը հալվի, պիցցան պատրաստ է:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info