Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա սպագետտի

Սպագետտին եփել, քամել և լցնել կարագով պատված ջեռոցի տապակի մեջ: Խոզապուխտն տապակել՝ մինչև մգանան և դնել ափսեի մեջ: Սպագետիի վրա լցնել խոզապուխտը, վրան լցնել տոմատը, հետո՝ պանիրը, նախապես 175 աստիճան տաքացված ջեռոցում, եփել մոտ 30 ր.՝ այնքան, մինչև պանիրը հալչի և կարմրի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա սպագետտի

սպագետի սպագետի 350 գրամ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

խոզապուխտ խոզապուխտ 450 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 700 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 134 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5