Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա սելենա

Տավարի միսը խաշել, ապա տապակել: Խմորի վրա լցնել մայոնեզ, ավելացնել պանիր և երկու րոպե դնել վառարանի մեջ, որպեսզի պանիրը մի քիչ հալի: Վառարանից հանել խմորը, ավելացնել միսը, պղպեղը, կանաչին, սոխը, վրան նորից լցնել մայոնեզ և համեմել աղով ու պղպեղով: 


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա սելենա

սոխ սոխ 2 գլուխ

պղպեղ պղպեղ 3 հատ

տավարի միս տավարի միս 200 գրամ

կանաչի կանաչի

մայոնեզ մայոնեզ 200 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1260դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 78 կկալ