Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա մետրոպոլ

Պիցցայի լոշի վրա գինի ցանել: Դնել ոչխարի միսը: Նրա վրա տեղավորել մարինացված սնկերը, հարթեցնել և դնել ձկան ֆիլեն, հետո՝ ձկան պահածոն: Քերած պանիր ցանել և կծու տոմատ լցնել: Պիցցան 9-11 րոպե դնել ջեռոցը և թխել մինչև պատրաստ լինելը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մետրոպոլ

ձուկ ձուկ 200 գրամ

պիցցայի լոշ պիցցայի լոշ 1 հատ

ոչխարի միս ոչխարի միս 100 գրամ

պահածոյացված սունկ պահածոյացված սունկ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 70 գրամ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 60 մլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1030դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 208 կկալ