Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա մարգարիտա

Պիցցայի լոշի վրա մանրացված լոլիկ կամ տոմատի մածուկ քսել (մինչև եզրերը 2 սմ թողնելով ազատ), ոչ մեծ քանակով ձիթապտղի ձեթ լցնել, աղ ցանել և ռեհանի մի քանի տերև դնել: Դնել ուժեղ տաքացված ջեռոցը (240-260 աստիճան, մոտավորապես 15-20 րոպե): Վերջում (պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ) պիցցան հանել և հավասար շերտով դնել կտրատված պանիրը, հետո նորից դնել ջեռոցը: Պիցցան պատրաստ կլինի, երբ պանիրը կհասնի կիսահեղուկ վիճակի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մարգարիտա

պիցցայի լոշ պիցցայի լոշ 1 հատ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 150 գրամ

ձեթ ձեթ

ռեհան ռեհան

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 820դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 137 կկալ