Բաղադրատոմս
ՊԻՑՑԱ ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ
Հեղինակ:Liana Bagaryan |
հրապարակվել է: 2013-01-30
Պատրաստեք պիցցա մարգարիտա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ինչպես պատրաստել պիցցա մարգարիտա
Պիցցայի լոշի վրա մանրացված լոլիկ կամ տոմատի մածուկ քսել (մինչև եզրերը 2 սմ թողնելով ազատ), ոչ մեծ քանակով ձիթապտղի ձեթ լցնել, աղ ցանել և ռեհանի մի քանի տերև դնել: Դնել ուժեղ տաքացված ջեռոցը (240-260 աստիճան, մոտավորապես 15-20 րոպե): Վերջում (պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ) պիցցան հանել և հավասար շերտով դնել կտրատված պանիրը, հետո նորից դնել ջեռոցը: Պիցցան պատրաստ կլինի, երբ պանիրը կհասնի կիսահեղուկ վիճակի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մարգարիտա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
820դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 137 կկալ