Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա իտալական

Պիցցայի լոշին ձեթ քսել, մանր կտրատած կամ քերած պանիր ցանել, վրան կեղևը մաքրած և խոշոր բլթակներով կտրատված լոլիկի շերտ դնել: Սարդելկաները կտրատել երկարությամբ և ցանցաձև դասավորել վրան, աղ և պղպեղ ցանել և լցնել մնացած ձեթը: Թխել 30 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա իտալական

պիցցայի լոշ պիցցայի լոշ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 500 գրամ

նրբերշիկ նրբերշիկ 150 գրամ

սև պղպեղ սև պղպեղ

աղ աղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 930դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 219 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5