Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա բարմեն


Ալյուրը մաղել, խառնել աղի և սոդայի հետ։ Ձուն հարել կաթի և բուսական յուղի հետ, աստիճանաբար ավելացնել ալյուրին, խմոր հունցել և 15 րոպե պահել սառնարանում։ Խաշած կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել, կաղամբի տերևներն առանձնացնել և եռացրած ջուր լցնել վրան, որից հետո կտրատել սոխի և մաղադանոսի հետ միասին։ Բոլորը խառնել իրար, ավելացնել աղը և գինին, թողնել մի քիչ մնա։ Խմորը գրտնակել և դնել ջեռոցի տապակի վրա, վրան քսել մայոնեզ։ Լցոնը ջրքամել և հավասարաչափ տարածել, ավելացնել քերած պանիրը՝ մնացածը գինու հետ։ Թխել 20 րոպե, 150° С ջերմաստիճանի տակ։


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա բարմեն

ալյուր ալյուր 200 գրամ

ձու ձու 1 հատ

կաթ կաթ 250 գրամ

կարագ կարագ 250 գրամ

սոդա սոդա 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ

միջուկ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

կաղամբ կաղամբ 1 կգ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 1 փունջ

կարմիր գինի կարմիր գինի 100 գրամ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 960դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 178 կկալ