Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լոլիկով պիցցա

Խմորը հունցել, գրտնակով բացել և դնել յուղ քսած ջեռոցի տապակի վրա։ Լոլիկները կեղևազրկել, մանր կտրտել և ջրքամել, դնել խմորի վրա, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը և ռեհանը։ Աղ և պղպեղ անել, վրան բուսական յուղ լցնել։ Թխել 20-25 րոպե, 250°С ջերմաստիճանի տակ։


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լոլիկով պիցցա

ալյուր ալյուր 1 կգ

ջուր ջուր 600 գրամ

խմորիչ խմորիչ 25 գրամ

ձեթ ձեթ 4 ճաշի գդալ

միջուկ

լոլիկ լոլիկ 600 գրամ

մաղադանոս մաղադանոս

ռեհան ռեհան

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 150դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 108 կկալ