Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լեչոյով պիցցա

Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ, մի քանի տեղ ծակծկել, դնել ջրով թրջած տապակի մեջ: Ապուխտը բարակ շերտերով կտրոտել, սոխը կիսած օղակների վերածել: Ձուն քերիչով անցկացնել: Խմորի վրա քսել լեչո, վրան դնել սոխ, ձու, ապուխտ, պանիր, պղպեղ: Պիցցան թխել 25-30 րոպե 220°С-ում: Մատուցելիս շաղ տալ սամիթ և կտրատել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լեչոյով պիցցա

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 500 գրամ

ապուխտ ապուխտ 500 գրամ

քերած պանիր քերած պանիր 300 գրամ

լեչո լեչո 200 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

ձու ձու 2 հատ

սամիթ սամիթ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2610դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 342 կկալ