Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական պիցցա

Խմորի համար վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան տոմատի մածուկը քսել և ավելացնել մնացաց բաղադրիչները (ինչպիսի հերթականությամբ դուք կցանկանաք): Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 - 15 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական պիցցա

ալյուր ալյուր 250 գրամ

ջուր ջուր

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ 3 թեյի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 4 թեյի գդալ

ձիթապտուղի ձեթ ձիթապտուղի ձեթ 5 թեյի գդալ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

միջուկ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 70 գրամ

խոզապուխտ խոզապուխտ 50 գրամ

լոլիկ լոլիկ 50 գրամ

շամպինիոն շամպինիոն 30 գրամ

ձիթապտուղ ձիթապտուղ 20 գրամ

ձիթապտուղի ձեթ ձիթապտուղի ձեթ 20 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 510դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 37 կկալ