Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հայկական պիցցա

Տոմատը, մոյոնեզը, կետչուպը խառնել քսել պիցցայի խմորի վրա, հետո լոլիկը օղակաձև կտրատել և շարել պիցցայի վրա: Նույն կերպ կտրատել սունկը շարել պիցցայի վրա, հետո երշիկը, ձիթապտուղը, ձուն և քերիչով անցկացված պանիրը: Այս ամենից հետո դնել ջեռոցում, քիչ հետո հանել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հայկական պիցցա

ձիթապտուղ ձիթապտուղ

լոլիկ լոլիկ 3 հատ

կետչուպ կետչուպ

ձու ձու 2 հատ

մայոնեզ մայոնեզ

խոզապուխտ խոզապուխտ

շամպինիոն շամպինիոն 7 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 352 կկալ