Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ֆրանսիական պիցցա

Լոշիկը դնել տապակի վրա, բուսայուղ քսել: Պանրի մի մասը քերել, լցնել խմորի վրա: Սոխը կտրատել, սոխեռած անել, ավելացնել կտրատած սունկը, աղ, պղպեղ անել, տապակել այնքան ժամանակ, քանի դեռ հեղուկ մաս կա թավայի մեջ: Զանգվածը լցնել պանրի վրա: Կանաչեղենը կտրատել, լցնել սունկի վրա: Լոլիկը շերտատել, շերտերով ծածկել սունկը: Վրան կրկին քերած պանիր լցնել և դնել տաք ջեռոցի մեջ: 190 աստիճանում 35-45 րոպե թողնելուց հետո հանել, կտրատել, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ֆրանսիական պիցցա

պիցցայի լոշ պիցցայի լոշ 1 հատ

շամպինիոն շամպինիոն 200 գրամ

սոխ սոխ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 1 փունջ

սամիթ սամիթ

համեմ համեմ

մաղադանոս մաղադանոս

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1100դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 221 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5