Պատրաստեք արքայախնձորով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՐՔԱՅԱԽՆՁՈՐՈՎ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է:
ԱՐՔԱՅԱԽՆՁՈՐՈՎ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է:
Երկու տապակներին յուղաթուղթ դնել և խմորը երկու մասի բաժանելով դնել վրան: Ջեռոցը տաքացնել 210 աստիճան: Խմորին տոմատ քսել և համեմել: Լոլիկների կեղևը հանել, ութ մասի բաժանել: Մի պիցցան ծածկել ապուխտի, սալյամիի կտորներով և պանրով: Մյուս պիցցան զարդարել լոլիկով և արքայախնձորով, վրան պարմեզան ցանել: Համեմել և թխել 25 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info