Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել արքայախնձորով պիցցա

Երկու տապակներին յուղաթուղթ դնել և խմորը երկու մասի բաժանելով  դնել վրան: Ջեռոցը տաքացնել 210 աստիճան: Խմորին տոմատ քսել և համեմել: Լոլիկների կեղևը հանել, ութ մասի բաժանել: Մի պիցցան ծածկել ապուխտի, սալյամիի կտորներով և պանրով: Մյուս պիցցան զարդարել լոլիկով և արքայախնձորով, վրան պարմեզան ցանել: Համեմել և թխել  25 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք արքայախնձորով պիցցա

խմոր խմոր 300 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

սև պղպեղ սև պղպեղ

լոլիկ լոլիկ 4 հատ

արքայախնձոր արքայախնձոր 0.5 կգ

ապուխտ ապուխտ 200 գրամ

սալյամի սալյամի 100 գրամ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 228 կկալ