Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ամանորյա պիցցա

Միացնել ջեռոցը, որ տաքանա, իսկ մինչ այդ լոշիկի վրա քսել տոմատի մածուկը, հետո վրան լցնել քերիչով անցկացրած նրբերշիկն ու պանիրը, ավելացնել նաև կանաչին և եփել 15-20 րոպե: Երբ արդեն պատրաստ լինի համեղ պիցցան, պետք է կտրել եռանկյունաձև և եղևնու տեսք տալ: Իսկ բուլղարական պղպեղը պետք է կտրել աստղաձև և եղևնի պիցցան ու ափսեն զարդարել դրա օգնությամբ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ամանորյա պիցցա

նրբերշիկ նրբերշիկ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ

պղպեղ պղպեղ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ