Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տոմատի ապուր

Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, սոխը տապակել: Ավելացնել ճզմած սխտորն ու քիմիոնը, ևս մի փոքր տապակել: Խառնել շաքարավազը, ավելացնել արագանակն ու լոլիկները: Ապուրը տեղափոխել բլենդերի մեջ, խյուս դարձնել: Համեմել, լցնել ափսեի մեջ, ռեհանի տերևներով զարդարել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոմատի ապուր

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ

սոխ սոխ 2 գլուխ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

քիմիոն քիմիոն 1 թեյի գդալ

բանջարեղենի արգանակ  բանջարեղենի արգանակ 1 լիտր

ռեհան ռեհան

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 10 կկալ