Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լեչո

Ջուր եռացնել: Հասուն լոլիկները լվանալ, գցել եռացած ջրի մեջ, որպեսզի կեղևը հեշտությամբ դուրս գա: Մաքրած լոլիկները կտրատել, լցնել կաթսյի մեջ և եփել: Պղպեղները կտրատել, ավելացնել լոլիկին, եռացնել: Երբ պղպեղը եփվի, փափկի, աղ ավելացնել: Կանաչին կտրատել, ավելացնել լեչոյին: Երբ կանաչին եփվի, ամնիջապես լցնել բանկաների մեջ և փակել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լեչո

լոլիկ լոլիկ 5 կգ

պղպեղ պղպեղ 1 կգ

աղ աղ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1550դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 957 կկալ