Պատրաստեք դդմիկով եվ նարնջով մուրաբա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԴԴՄԻԿՈՎ ԵՎ ՆԱՐՆՋՈՎ ՄՈՒՐԱԲԱ շատ համեղ Պահածո է:
ԴԴՄԻԿՈՎ ԵՎ ՆԱՐՆՋՈՎ ՄՈՒՐԱԲԱ շատ համեղ Պահածո է:
Դդմիկը մաքրել, հանել միջուկը, կտրատել մաքրած նարինջը, դնել էմալապատ թասի մեջ, ցանել շաքարավազը, թողնել այդպես մնա ամբողջ գիշեր: Թասը դնել սալօջախին, եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Այնուհետև վերցնել սալօջախից, թողնել սառչի, այնուհետև եռալուց հետո նորից եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Սառելուց հետո լցնել բանկաները և փակել կապրոնե կապարիչով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info