Նախուտեստ

Ստորակարգեր

Աղցանների բաղադրատոմսեր - axcanneri baxadratomser

Աղցաններ բաժնում ներկայացված են տարբեր տեսակի Տոնական, Ծննդյան և Հայկական խոհանոցի աղցաններ բաղադրատոմսեր:

Աղցան - axcanner

Սառը ուտեստ, որը պատրաստում են տարբեր բանջարեղենով, համեմունքներով կամ հատուկ աղցանի համար նախատեսված սոուսներով: Հիմնականում մատուցվում է մսեղենի հետ, երբեմն որպես նախուտեստ: Աղցանները պատրաստում են սովորաբար սեղանը գցելուց առաջ:

Նախուտեստ է, որն իրենից ներկայացնում է հացի կտոր կամ կարկանդակ, որի վրա դրված են տարբեր մթերքներ: Բուտերբրոդների շատ տեսակներ գոյություն ունեն՝ երշիկով ու պանրով, դասական բուտերբրոդից մինչև բազմաշերտ, մսի տարբեր տեսակներից, բանջարեղենից, սոուսներից ու պաշտետներից բաղկացած բուտերբրոդներ: Բուտերբրոդը սենդվիչից տարբերվում է նանով, որ բաղկացած է մի կտոր հացից: Բուտերբրոդները լայն տարածում ունեն, քանի որ հեշտ են պատրաստվում և տեղափոխելու համար շատ հարմար են:

Էջ 6, 20-ից