Բաղադրատոմս
Լոլիկային բրուսկետ
Պատրաստեք լոլիկային բրուսկետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լոլիկային բրուսկետ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Մանկական սնունդ սեղաններին:
Իտալիայում այն անվանվում է բրուսկետա: Հիմա մեզ մոտ շատ ակտուալ է իտալական ուտեստներ պատրաստելը: Եվ առաջին հերթին անվանումները: Իրականում սա ուղղակի յուղի մեջ տապակած հաց է լոլիկի հետ: Իմ բախտը բերել է իմ աղջիկը սիրում է այդ հացիկն ու բանջարեղենը: Ամբողջացնում ենք հաճույքը:

Ինչպես պատրաստել լոլիկային բրուսկետ
Հացի կտորները 3-5 րոպե դնել ջեռոցի մեջ: Լոլիկը խորանարդիկների բաժանել, աղ անել և թողնել: Հացը պիտի չոր տեսք ունենա, բայց միջուկը փափուկ լինի: Բուսական յուղ լցնել հացիկների վրա: Հացի վրա դնել լոլիկի կտորներ և ուտեստը պատրաստ է:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լոլիկային բրուսկետ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
180դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 72 կկալ