MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լցոնած սունկ գինով

Միջին ագարիկոնների տոտիկն առանձնացնել, գլխիկների մեջ աղ անել, շրջել անձեռոցիկի վրա, թողնել ջուրը դուրս գցեն: Տոտիկները մանր կտրտել, մանր կտրտել նաև սխտորը: Ձիթայուղ տաքացնել, սխտորը կես րոպե տապակել, ավելացնել սնկի մանրացրած տոտիկները, տապակել` մինչև պատրաստ լինեն, համեմել, կրակից վերցնել, սառեցնել: Պանիրը քերել թասի մեջ, վրան ձու ջարդել, համեմել չոր կանաչիներով, պղպեղով, պաքսիմատ և 2 ճ.գդալ սպիտակ գինի լցնել, ավելացնել տոտիկները, խառնել: Այս զանգվածով լցոնել սնկի գլխիկները, շարել ջեռոցի յուղած տապակին, վրան սպիտակ գինի ցողել և 200* ջերմ.ջեռոցում եփել 30-35 րոպե: Կարելի է մատուցել թե տաք, թե սառը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած սունկ գինով

սունկ սունկ 500 gram

սխտոր սխտոր 2 pchex

ձու ձու 1 հատ

ձեթ ձեթ 2 chashi_gdal

պաքսիմատ պաքսիմատ 1 chashi_gdal

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 0,5 teyi_bajak

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ռեհան ռեհան

թարխուն թարխուն

ծիտրոն ծիտրոն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1160դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 122 կկալ

Press Esc to close
Նշված տվյալներով արդյունք չկա