Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լցոնած պղպեղ պանրով

Մանր կտրտել սոխը, ճզմել սխտորը և բուսայուղի մեջ մի փոքր տապակել, ավելացնել տոմատի մածուկը, խառնել եփել 1-2 ր.: Այնուհետև լցնել հորթի աղացած միսը, լավ խառնել, ավելացնել աղը և փոշի պղպեղները, նախապես եփված բրինձը և եփել մոտ 10 ր. մանր կրակի վրա: Պղպեղները լվանալ, մաքրել և եռացող ջրի մեջ մոտ 5ր. եփել: Մսի խառնուրդի վրա քերիչով անցկացրած պանիր ավելացնել, խառնել և գդալով լցնել պղպեղների մեջ: Ջեռոցի տապակը լավ պատել բուսայուղով, շարել պղպեղները, վրան պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած պղպեղ պանրով

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 4 ճաշի գդալ

հորթի միս հորթի միս 0.5 կգ

բրինձ բրինձ 0.5 թեյի բաժակ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 6 հատ

կծու կարմիր պղպեղ կծու կարմիր պղպեղ 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 500դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 33 կկալ