Բաղադրատոմս
ԼՑՈՆԱԾ ՊՂՊԵՂ ՊԱՆՐՈՎ
Պատրաստեք լցոնած պղպեղ պանրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼՑՈՆԱԾ ՊՂՊԵՂ ՊԱՆՐՈՎ Արևելյան Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել լցոնած պղպեղ պանրով
Մանր կտրտել սոխը, ճզմել սխտորը և բուսայուղի մեջ մի փոքր տապակել, ավելացնել տոմատի մածուկը, խառնել եփել 1-2 ր.: Այնուհետև լցնել հորթի աղացած միսը, լավ խառնել, ավելացնել աղը և փոշի պղպեղները, նախապես եփված բրինձը և եփել մոտ 10 ր. մանր կրակի վրա: Պղպեղները լվանալ, մաքրել և եռացող ջրի մեջ մոտ 5ր. եփել: Մսի խառնուրդի վրա քերիչով անցկացրած պանիր ավելացնել, խառնել և գդալով լցնել պղպեղների մեջ: Ջեռոցի տապակը լավ պատել բուսայուղով, շարել պղպեղները, վրան պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած պղպեղ պանրով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
500դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 33 կկալ