Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լցոնած բագետ

Կաթնաշոռը թթվասերի ու աղի հետ խառնել: Պանիրը քերել: Ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին: Բագետը կիսել, դնել կաթնաշոռային զանգվածը: Բուտերբրոդը թխել 5-7 րոպեում 210-220 աստիճանում: Մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած բագետ

հաց բատոն հաց բատոն 1 հատ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 3 ճաշի գդալ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 105 կկալ