Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բուրիտո

Ձվերի վրա մի քիչ սառը ջուր ավելացնել, աղ ու պղպեղ անել, լավ հարել, ավելացնել բարակ շերտատած խոզապուխտը: Ձիթայուղով օմլետ տապակել, այն 4 մասի կտրել: Պահածո լոբին ջրքամել, վրան ավելացնել շատ մանր կտրտած սոխն ու սխտորը, համեմել կարմիր կծու պղպեղով, խառնել: Լավաշը 4 մասի կտրել, ամեն կտորին օմլետ դնել, ավելացնել լոբու զանգվածից, քերած պանիր շաղ տալ, ռուլետի նման փաթաթել, վրան ձիթայուղ քսել և ջեռոցում տաքացնել 12 րոպե: Աջիկան մատուցել առանձին:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բուրիտո

լավաշ լավաշ 1 հատ

ձու ձու 4 հատ

խոզապուխտ խոզապուխտ 150 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

կարմիր լոբի կարմիր լոբի 200 գրամ

աջիկա աջիկա 100 գրամ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1430դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 416 կկալ