Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրնձով և պանրով բլիթներ

Ձվերը, պանիրը, մաղադանոսը, աղն ու պղպեղը խառնել և դնել սառնարանը: 2 բ. ջրով եփել բրինձը, սառեցնել և ավելացնել ձվի խառնուրդին` անընդհատ խառնելով: Թողնել 1 ժամ, որ սառչի: Չորահացը լցնել ափսեի մեջ: Ձեռքերը թրջել և բրնձի խառնուրդով փոքրիկ գնդեր պատրաստել, այնուհետև դրանք պատել չորահացով: Խորը տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել (այնքան, որ ծածկի գնդերը) և տապակել գնդերը` պարբերաբար շրջելով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրնձով և պանրով բլիթներ

ձու ձու 2 հատ

քերած պանիր քերած պանիր 150 գրամ

մաղադանոս մաղադանոս

սև պղպեղ սև պղպեղ 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

բրինձ բրինձ 50 գրամ

չորահաց չորահաց 0.5 թեյի բաժակ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 208 կկալ