Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հունական սոուս ցացիկի

Վարունգը լվանալ, կեղևը հեռացնել, քերիչով անցկացնել, սխտորը ճզմել, սամիթը մանր կտրտել։ Մածունին ավելացնել կիտրոնի հյութը, աղ, պղպեղ, վարունգը, սխտորը, սամիթը, ձիթայուղը, դնել սառնարանը։ Մատուցել սամիթով և ձիթայուղով ձևավորած։


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հունական սոուս ցացիկի

վարունգ վարունգ 1 հատ

քամած մածուն քամած մածուն 250 գրամ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ձեթ ձեթ 1 թեյի գդալ

սամիթ սամիթ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 2 թեյի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 180դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 35 կկալ