Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խորոված գազար

Ջեռոցը 220 աստիճան տաքացնել: Փոքր ամանի մեջ գազարի վրա աղ և պղպեղ ցանել, խորովել ջեռոցի մեջ 20 րոպե: Խառնել քացախը, շաքարավազը, մինչև շաքարը հալվի: Լցնել գազարի վրա և դնել ջեռոցի մեջ ևս 5-8 րոպե, մինչև ողջ հեղուկը գոլորշիանա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խորոված գազար

գազար գազար 900 գրամ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

գինու քացախ գինու քացախ

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 300դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 52 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5