Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խորոված բանջարեղենով աղցան

Սմբուկը, լոլիկը, քաղցր պղպեղը շամփուրին շարել և խորովել: Բանջարեղենը սառեցնել, կեղևը մաքրել, սերմերը հեռացնել, խոշոր կտրատել: Սոխը մաքրել, օղակ-օղակ կտրատել: Լցնել աղցան ամանի մեջ, խառնել, պղպեղ և կանաչի լցնել վրան, քացախով ցողել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խորոված բանջարեղենով աղցան

սմբուկ սմբուկ 300 գրամ

լոլիկ լոլիկ 200 գրամ

սոխ սոխ 50 գրամ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 100 գրամ

մաղադանոս մաղադանոս 50 գրամ

գինու քացախ գինու քացախ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 220դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 47 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5