Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոսպով նախուտեստ

Թասի մեջ 1 թ.գդալ կարմիր քաղցր պղպեղ, 0.3 թ.գդալ սև պղպեղ լցնել, բուսայուղ ավելացնել, խառնել: Այս խառնուրդը քսել լավաշին, այն կտրտել լցնել ջեռոցի տապակի մեջ, դնել տաք ջեռոցը, թողնել վարդագունի: Ընթացքում խառնել, որպեսզի հավասարաչափ պատրաստվի: Տապակի մեջ յուղ տաքացնել, կիսաօղակների կտրտած սոխը խառնելով տապակել՝ մինչև այն դեղնաշականակագույն դառնա, համեմել: Սխտորը աղով տրորել, ավելացնել մածունը, վրան տարածել սոխեռածը, շաղ տալ նախապես խաշած և ջրքամած ոսպը, տարածել սխտոր – մածունն ու անմիջապես մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոսպով նախուտեստ

ոսպ ոսպ 150 գրամ

լավաշ լավաշ 1 հատ

սոխ սոխ 2 գլուխ

մածուն մածուն 1.5 թեյի բաժակ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

յուղ յուղ 1.5 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 96 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5