Պատրաստեք տապակած դդմիկ թթվասերի սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ԴԴՄԻԿ ԹԹՎԱՍԵՐԻ ՍՈՈՒՍՈՎ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՏԱՊԱԿԱԾ ԴԴՄԻԿ ԹԹՎԱՍԵՐԻ ՍՈՈՒՍՈՎ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Դդմիկը օղակ-օղակ կտրատել, աղ ցանել, բուայուղով տապակել: Լցնել քամիչի մեջ, որ ավելորդ յուղը քամվի: Սխտորը ճզմել, կանաչին կտրատել, խառնել թթվասերին, աղ, պղպեղ ցանել, կարելի է մի քիչ սունելի ավելացնել: Ափսեի մեջ շարել տապակած դդմիկի մի շերտ, վրան թթվասերի սոուս քսել, ծածկել դդնիկի մյուս շերտով: Զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info