Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սոխ լցոնած

Սոխի գլուխների պոչի մասը կտրել, հեռացնել, սոխի գլուխների մեջ զգուշորեն խոռոչ փորել, դրանք դնել ջեռոցի տապակի մեջ, արգանակ լցնել, ծածկել ալյումինաթղթով, 220 աստիճան ջերմոցում եփել 20 րոպե: Տապակի մեջ կտրատած բեկոնը տաքացնել: Հենց յուղը հալվի` ավելացնել սոխի մանրացրած միջուկները, տապակել` մինչև սոխը ոսկեգույն երանգ ստանա: Սոխեռածը վերցնել կրակից, ավելացնել հացի փշուրը, մանր կտրատած մաղադանոսը, քերած պանիրը, աղ ու պղպեղմեր անել, խառնել: Սոխի գլուխները հանել ջեռոցից, հեղուկը թափել, սոխը լցոնել խճողակով, վրան մի քիչ քերած պանիր դնել, տապակը վերադարձնել ջեռոցը: եփել 15-20 րոպե` մինչև ոսկեգույն կեղև կապի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սոխ լցոնած

սոխ սոխ 4 գլուխ

բեկոն բեկոն 120 գրամ

հաց հաց 0.5 հատ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1150դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 51 կկալ