Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սոտե

Նուշը տաք ջրով թրջել, կլպել: Հարիչի բաժակի մեջ լցնել քիմիոնը, համեմի սերմը, կիտրոնի հյութը, 2 ճաշի գդալ ձիթայուղը, միասին հարել՝ մինչև համասեռ զանգված ստացվի: Դդումը մաքրել, լոբու հատիկի չափի կտրտել, բրոկոլին կտրտել նույն չափի: Տապակի մեջ քիչ ձիթայուղ լցնել, բրոկոլին և դդումը միասին 5 րոպե տապակել, ավելացնել մաքրած և կիսած նուշը, չիլի պղպեղը, տապակել 3-4 րոպե, ապա լցնել սոուսը, մարմանդ կրակին շարունակել տապակել՝ մինչև բանջարեղենը պատրաստ լինի, մի քիչ սոյայի սոուս լցնել, թողնել հեղուկը գոլորշիանա և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սոտե

բրոկկոլի բրոկկոլի 1 գլուխ

դդում դդում 300 գրամ

նուշ նուշ 0.5 թեյի բաժակ

քիմիոն քիմիոն 0.5 թեյի գդալ

համեմի սերմ համեմի սերմ 1 թեյի գդալ

կիտրոն կիտրոն 0.5 հատ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

համեմ համեմ 0.5 փունջ

սոյայի սոուս սոյայի սոուս

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 33 կկալ