Պատրաստեք սնկով և ծնեբեկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկով և ծնեբեկով աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ծնեբեկը սեզոնային բանջարեղեն է, այն և շատ օգտակար է, և շատ համեղ: Հարկավոր է հիշել, որ այն երկար եփել չի կարելի:
Սնկով և ծնեբեկով աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ծնեբեկը սեզոնային բանջարեղեն է, այն և շատ օգտակար է, և շատ համեղ: Հարկավոր է հիշել, որ այն երկար եփել չի կարելի:
Ծնեբեկի ցողունի կոշտ մասերը հեռացնել, ցողունի ներքևի մասը բանջարեղենի դանակով զգուշորեն կլպել: Տապակի մեջ 1 ճ.գդալ բուսայուղ տաքացնել, 4 մասի կտրած սունկը ուժեղ կրակի վրա խառնելով տապակել` մինչև գեղեցիկ ոսկեգույն դառնան, ավելացնել 2.5-3 սմ չափով կտրտած ծնեբեկը, տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղ ու պղպեղով, թողնել սառչի: Սոխը բարակ կիսաօղակների կտրտել, սառը ջրով ողողել, որպեսզի արանքներում եղած ավազը մաքրվի, ջրքամել: Պղպեղը մաքրել, բարակ շերտատել, ավելացնել խոշոր պատառոտած մարոլը, սառած սունկն ու ծնեբեկը: Սոուս պատրաստելու համար` միասին հարել կիտրոնի հյութն ու ձիթայուղը, համեմել աղ ու պղպեղով, լցնել աղցանի վրա, խառնել և մատուցել: