Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սմբուկով, ֆետայով աղցան

Սմբուկները օղակ-օղակ կտրատել, տապակել բուսայուղով երկու կողմից: Տապակված օղակները երեք շերտի բաժանել: Սխտորը և կանաչին մանր կտրատել: Սմբուկը խառնել սխտորի, կանաչու, աղ-պղպեղի հետ, քացախ լցնել վրան: Մի քանի ժամ դնել սառնարանի մեջ: Մատուցելուց առաջ լոլիկները խորանարդաձև կտրատել, զգուշորեն խառնել աղցանին: Աղցանը լցնել ափսեի մեջ, վրան լցնել կտրատած ֆետա պանիրը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկով, ֆետայով աղցան

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

մաղադանոս մաղադանոս

քացախ քացախ

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 250դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 71 կկալ