Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սմբուկով և սնկով աղցան

Սմբուկը բարակ շերտատել, 2-3 րոպե տապակել երկու կողմից: Սառեցնել: Սունկը կտրատել և սմբուկի յուղով տապակել 3-4 րոպե մինչև փափկի: Սունկը ձեթից հանել, թողնել քամվի, սառեցնել: Հազարի լվացած թերթիկները շարել մեծ ափսեի մեջ, վրան համեմ և ծեծած պնդուկ ցանել: Պատրաստել թանձրահյութը. խառնել քացախը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քունջութի և ձիթապտղի յուղերը: Լցնել սմբուկի և սնկի վրա և անմիջապես մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկով և սնկով աղցան

սմբուկ սմբուկ 1 հատ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

շամպինիոն շամպինիոն 100 գրամ

հազարի տերևներ հազարի տերևներ 500 գրամ

համեմ համեմ

պնդուկ պնդուկ 30 գրամ

սոյայի սոուս սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ

սև պղպեղ սև պղպեղ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 44 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5