Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սմբուկով և դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկը կիսել, կտրատել, տապակել բուսայուղով թավայի կափարիչը ծածկելով: Դդմիկը պետք է շատ չփափկի, բայց և հում չլինի: Սմբուկը մաքրել, նույն ձևով կտրատել, տապակել: Կանաչին ու սխտորը մանրացնել: Մեծ ափսեի մեջ խառնել բաղադրիչները, համեմել աղով և կիտրոնի հյութով ցողել աղցանը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկով և դդմիկով նախուտեստ

սմբուկ սմբուկ 500 գրամ

դդում դդում 500 գրամ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

ձեթ ձեթ

կիտրոն կիտրոն

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 310դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 42 կկալ