Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան լոբով ու խորոված բիբարով

Բիբարը դնել ջեռոց 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե, մինչ կդառնա փափուկ: Հետո դնել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ 10-15 րոպե: Բիբարը հանել տոպրակից, հանել կլեպը: Երկու մասի բաժանել, հանել սերմերը, կտրատել երկարավուն: Վարունգը մաքրել, կտրատել խորանարդիկների: Կանաչին մանր կտրատել: Լոբու ջուրը թափել, լվանալ ջրի տակ: Խառնել լոբին, բիբարը, վարունգը, կանաչին: Ավելացնել ձիթայուղ, աղ ցանել, աղացած պղպեղ լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան լոբով ու խորոված բիբարով

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ 450 գրամ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

վարունգ վարունգ 1 հատ

կանաչի կանաչի

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 16 կկալ