Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել քամած մածունով հայկական աղցան

Քամած մածունը լցնել թասի մեջ, ավելացնել թթվասերը, մի գդալ ջուր խառնել, մի քիչ աղ ցանել: Լոլիկը մանր կտրատել և առաջացած հյութի հետ լցնել մածունի մեջ: Ծիթրոնը կտրատել, ավելացնել մածունին: Ձիթապտուղների կորիզները հեռացնել, կտրատել, խառնել աղցանին: Սխտորը մանրացնել, ավելացնել աղցանին: Այդ ամենը խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան մի փոքր ձիթայուղ լցնել: Մատուցել չորացրած լավաշի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք քամած մածունով հայկական աղցան

քամած մածուն քամած մածուն 200 գրամ

ջուր ջուր 1 COM_CCK_

ծիտրոն ծիտրոն 3 հատ

ձիթապտուղ ձիթապտուղ 7 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

աղ աղ

ձեթ ձեթ

չոր լավաշ չոր լավաշ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 73 կկալ