Բաղադրատոմս
Պղպեղով և խնձորով աղցան
Պատրաստեք պղպեղով և խնձորով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Պղպեղով և խնձորով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել պղպեղով և խնձորով աղցան
Պղպեղների միջուկը հանել, լավ լվանալ, բարակ օղակներով կտրատել: Խնձորների կեղևը մաքրել, խոշոր քերիչով անցկացնել: Բուսայուղը, տոմատը, թթվասերը, ճզմած սխտորը, կտրատած սոխն ու կանաչին խառնել: Ստացված սոուսը լցնել խնձորի վրա, ըստ ճաշակի աղ և շաքարավազ ցանել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պղպեղով և խնձորով աղցան
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 52 կկալ